Tre steder du måske ikke har tænkt du kan medbringe din spillestation

GameboksGameBoks er vores hyldest til det fysiske nærvær vi havde, når vi sad og spillede i samme rum. Det er nærværet før det blev nemmere at sidde isoleret i eget værelse med et headset omkring ørerne. Vores produkt skaber det nærvær igen ved at gøre det nemt at transportere dit konsoltilbehør over til dine venner, til et LAN party eller hvor end du forestiller dig det.Vi vil derfor gerne komme med inspiration til andre steder, hvor du også kan få noget ud af din spillestation – Steder der måske vil komme bag på dig!

Gør dit spil-setup til dit hotel-setup

For vores gode ven Agge er livet som professionel FIFA-spiller blevet en del nemmere – I hvert fald når han transporterer sit gaming gear til hoteller og turneringer.


Agge Rosenmeier

På samme måde kan vi dødelige spillere nu selv føle os lidt professionelle, når vi checker ind på et hotel med vores egen lækre GameBoks i hånden. Essensen i at rejse og opleve verden taler for sig selv, men er der virkelig en bedre måde at afslutte dagen på end i en blød hotelseng, med din game controller i hånden?

Tag din spillestation med på uddannelsen

Vi mener selvfølgelig ikke, at du skal lave et gaming-setup midt i undervisningen. Tværtimod. Undervisningen er jo grunden til at du befinder dig på institutionen. Pauserne kan derimod give den perfekte anledning til et par spil i klasseværelset. Sæt dig sammen med vennerne og beløn jer selv for den læring I har opnået op til nu. Styrk båndet som en klasse og få mere glæde ved at møde op til undervisning hver dag!

Hvis du derimod arbejder til dagligt, kan din spillestation skabe en helt unik arbejdsplads. Ofte har arbejdspladser bordfodbold til at underholde personalet, men med den stigende popularitet som både mobilspil og eSport har fået, så vil det ikke komme bag på os, at du kan have interesserede kollegaer. Du ved det nemlig ikke, før du spørger dem!

Transformér din vaskeri-tjans til tant og fjas

Ja, den er god nok. Du kan rent faktisk sidde i vaskeriet og spille, imens dit vasketøj rengøres.

Spille station

De gentagende dage som vaskedage kan gøres langt sjovere, når 45 minutters ventetid bruges på reel underholdning. Hvorfor ikke bruge din spillestation imens du venter? Du kan endda skridtet videre, og gøre noget du sikkert aldrig har forestillet dig: Invitér dine bedste venner til spil på vaskeriet. Det er der i hvert fald ikke mange, der kan sige selv.

Et par afsluttende ord

Med disse tre ideer håber vi, at du føler dig inspireret til at opleve nye steder, hvor du kan skabe fede og unikke spiloplevelser sammen med vennerne. Del endelig dine egne oplevelser med os. Vi elsker at se vores produkt blive brugt nye steder og på nye måder!
Måske ejer du slet ikke endnu en GameBoks endnu? I så fald kan du besøge vores webshop og få din egen. Hvis du derimod stadig er nysgerrig kan du læse vores andre blogindlæg og blive langt klogere på, hvorfor en spillestation kan være lige noget for dig.